Contactgegevens

Rebel Hoefonderhoud:
Marjanka Lever      06-18945079        info@natuurlijke-hoeven.nl

Werkgebied:
Groningen, Drenthe & grensstreek met Duitsland. Bij specifieke problemen, of een gewenste second opinion, tussentijdse controle wanneer je zelf bekapt of anderszins, kan het werkgebied vergroot worden. Hou dan wel rekening met extra reiskosten; het is dan ook zinvol om meerdere dieren op één locatie aan te bieden of in elkaars nabijheid. Uit eigen ervaring begrijp ik hoe gerust je wordt van een fijne bekapper, maar ik vertrouw er ook op dat iedereen in zijn of haar eigen regio in principe een bekwame natuurlijk bekapper moet kunnen treffen.

Betalingen mogen contant en per bank; pinnen is mogelijk.

Werkdagen; maandag tot en met vrijdag, en bij hoge uitzondering ook zaterdag of ’s avonds (denk hierbij spoedgevallen en bij hoge temperaturen in de zomer).

Afspraken worden direct voor de volgende keer gepland. Er wordt altijd rekening gehouden met mogelijkheden en beperkingen in jouw agenda, zodat je zelf ook aanwezig kan zijn. Op de dag zelf stuur ik je nog een appje, circa 10 minuten voordat ik bij je ben, zodat jij je paard of pony klaar kan zetten op een schone en veilige werkplek, bij voorkeur de benen en hoeven schoon. Ondanks dat afspraken vooruit worden gepland, is er altijd ruimte voor extra afspraken of het verschuiven van bestaande afspraken. Tijdens het bekappen laat ik je graag zien wat ik aantref en leg je graag uit wat ik waarom doe, maar ook wat de verwachtingen op termijn zijn en wat jij zelf kan bijdragen aan goede hoeven.

Overige gegevens:
Rebel Hoefonderhoud – Venneweg 16 – 9541 XN – Vlagtwedde
KvK nr:   70386218
BTW nr: NL002011145B65